English | Bosnian
Dobrodošli na stranice St Louis Islamskog Centra – Džemat “Nur”

St. Louis Islamic Center

Džemat Nur

Bajram šerif mubarek olsun

Džemat “Nur” čestita nastupajući Kurban Bajram cijenjenim džematlijama, Bošnjacima i muslimanima u St. Louisu, Sjevernoj Americi, dijaspori i domovini Bosni i Hercegovini, uz molbu Allahu dž.š. da nam oprosti grijehe, da slabog u vjeri ojača, da siromašne opskrbi i obogati, da tužne razveseli, da nemoćne osnaži i bolesne ozdravi, da zabrinutim otkloni brigu, da rastavljene i posvađane sastavi i pomiri.

Neka i ovi mubarek dani osvanu u duhu poštovanja, ljubavi, sloge i posvećenosti plemenitim vrijednostima naše vjere, kulture, tradicije i baštine, neka ispune Vaša srca i donesu rahatluk i berićet u Vaše domove, i neka Vam Allah dž.š. ukabuli dobra djela i usliša Vaše dove.

Pozivamo Vas na bajramska druženja u subotu 26. septembra 2015. godine. U 12 sati će se na zemljištu (9528 Reavis Barracks Rd) pripremiti druženje uz hranu sa roštilja, a u 7pm će se održati tradicionalna bajramska večera u prostorijama džemata (6220 Gravois Ave)

Bujrum dodjite da svojim prisustvom uveličate ova druženja.

Bajram šerif mubarek olsun!

BajramYou can easily generico levitra on line store and levitra would be helpful for the purpose of escalating capability of achieving and maintaining erection on being sexually enthused. The reduced glutathione tablets to regulate the metabolism of the purchase generic cialis cell telomeres. Among order levitra on line the common reasons for erectile dysfunction are safe and effective. The intake is associated with mild symptoms which include vomiting, purchase sildenafil online stuffy nose, headache, constipation.